A fost lansată colecția nouă de parchet de la EGGER

29-01-2018

Recent, EGGER, unul dintre cei mai mari producători globali de parchet laminat și pardoseli din lemn, a lansat noul catalog, dând astfel startul unor noi tendințe în amenajările de interior. Cu produse noi, în nuanțe și forme diverse, noua colecție are de toate pentru toate gusturile: parchet laminat cu lungimi mai mari (și foarte mari) sau mai mici, precum și nuanțe care aduc până și cu textura și culorile gresiei.

Pardoseala este unul din elementele de design care nu se schimbă ani de zile. Dacă mai renovăm pereții și le schimbăm culorile, lucru pe care vi-l recomandăm având în vedere ușurința cu care se aplică vopselele lavabile, sau dacă mai aranjăm și rearanjăm elemente de mobilier, când vine vorba de pardoseală lucrurile se schimbă. De aceea este importantă alegerea unui produs de calitate, durabil, cu culori persistente în timp.

Ce tipuri de parchet EGGER vă oferim? Cu noua colecție aveți posibilitatea să aplicați parchet inclusiv în baie, având astfel libertatea de a decora în toată casa în aceeași manieră și același stil. Proprietățile parchetului EGGER se pot adapta la cerințele încăperilor: în camera de zi asigură o atmosferă confortabilă, în zona de intrare se disting proprietățile de rezistență, din camera copiiilor se aude extrem de puțin în afara încăperii, chiar și în timpul celor mai agitate jocuri, iar în baie apa nu mai este o problemă.

Pentru detalii și informații, vă asteptăm la depozitul din Arad, str. Pădurii, nr. 69. Sau online pe www.manconstructii.ro. Informatii: 0731008493

Galerie foto