Culorile lui 2018 în design-ul de interior

04-01-2018

Autoritatea mondială în domeniul culorilor, Institutul PANTONE, a stabilit ca în 2018 culoarea anului să fie UltraViolet, o culoare puternică, aproape dramatică, care va putea fi folosită mai degrabă împreună cu nuanțe deschise, pale, strălucitoare, menite să-i mai dilueze din tărie. PANTONE spune despre Ultra Violet că simbolizează „forță vizionară, ingenuitate, cretivitate, putere și noconformism”, încurajându-ne să fim cutezători în 2018. Asemeni „cerului înstelat” de la care preia tonalități, culoarea anului oferă posibilități nenumărate de a fi folosită.

În designul de interior, culoarea lui 2018 merge mai degrabă alături de note pale, calme. UltraViolet poate fi folosită sub forma unor accente cromatice, care - bine plasate - pot transforma interioarele în spații extraordinare. Trebuie să recunoaștem, este nevoie de mult curaj să folosești o culoare atât de puternică, chiar și pentru mici detalii, însă în combinații cu tonurile pale ale vopselelor lavabile ISOMAT Color Economy și ISOMAT Color Professional poate produce rezultate spectaculoase.

Cu ce se poate folosi UltraViolet? Specialiștii în design spun că putem alătura acestei nuanțe atât albul, cât și ivoire, tonuri de gri, bleu deschis, chiar și negru, argintiu sau auriu, nuanțe de verde, roșu sau galben. Indiferent de varianta aleasă, poate cel mai important aspect pe care trebuie să-l avem în vedere este să ne simțim bine, să nu ne obosească sau să ne plictisească culoarea aleasă. Și, bineînțeles, să nu suprasaturăm un decor cu o anumită culoare, indiferent care ar fi ea!

Avem o gamă atât de variată de vopsele lavabile și culori realizate în sistemul Isomat Color System încât nu aveți cum să găsiți varianta care să vă placă. Gama de produse Isomat Color System constă în vopsele de interior și exterior, de calitate excelentă, durabile, cu aplicare uşoară, cu rezultate perfecte după utilizare, precum și prețuri accesibile. Vopsiţi pereţii spațiului de locuit în culori unice, durabile, rapid şi economic! Dacă totuși nu aveți idee ce se potrivește spațiului, biroului, magazinului sau exteriorului clădirii dumneavoastră, puteți cere ajutorul consultanților noștri decoratori.

Ca și prim pas, pentru inspirație, vă lăsăm să admirați câteva fotografii cu interioare. Pentru detalii și informații, vă asteptăm la depozitul din Arad, str. Pădurii, nr. 69. Sau online pe www.manconstructii.ro. Informatii: 0731008493.

Galerie foto