Copilul a colorat pereții? Cu ISOMAT Color Economy este și simplu și ieftin să zugrăvești

06-11-2017

Copilul a colorat pereții? Avem două vești bune! Prima este că avem în continuare promoție la vopselele lavabile ISOMAT Color Economy și ISOMAT Color Professional. A doua este că poți să te apuci chiar și singur de zugrăvit pentru că avem tot ceea ce ai putea avea nevoie - folie pentru protejarea mobilei, amorsă, vopsea lavabilă albă, trafalet, mașină de colorat, mânuși etc. Așadar, dacă copilul își „exprimă” creativitatea pe pereții camerei, ai soluții simple și la îndemână.

Revenind la prima veste bună, trebuie să mărturisim că ne-am gândit să păstrăm oferta la vopsele lavabile. În continuare, la o găleată de 15 l de vopsea albă ISOMAT Color Economy primești cadou o găleată mică, de 2.5 l. Iar prețul rămâne neschimbat: 75 de lei pentru amândouă! Să îți dăm câteva informații tehnice: este albă, dar - separat - o putem colora în 1330 de nuanțe selectate din ISOMAT Color System; are o putere de acoperire de min. 90% ceea ce înseamnă că trebuie să dai foarte multe straturi că să acoperi un perete; este lavabilă. Cel mai important: pe suprafeţe pregătite adecvat, cu un litru de ISOMAT COLOR ECONOMY se acoperă 12 mp / strat.

În ceea ce privește al doilea tip de vopsea, ISOMAT Color Professional, avem același tip de ofertă - la o găleată de 15 l primiți cadou, gratuit, o găleată mică de 2.5 l. Această vopsea are un grad de acoperire mai bun, iar consumul acoperă 12-16 m2 / litru / strat, în funcție de modalitatea de aplicare, condițiile de aplicare, gradul de absorbţie și textura suportului.

Dacă mai ai întrebări, consultanții noștri sunt gata să te ajute. Te așteptăm de luni până sâmbătă în magazinul MAN CONSTRUCŢII din Arad, str. Pădurii, nr. 69.

Galerie foto