Bel Profile și-a prezentat acoperișurile în fața meșterilor arădeni

12-10-2017

Vineri, 6 octombrie, la sediul Man Construcții din Arad, str. Pădurii, nr. 79, i-am avut oaspeți pe specialiștii în acoperișuri de la Bel Profile. În fața meșterilor invitați, dar și a arădenilor care au fost interesați de sistemele pluviale, cei de la Bel Profile au prezentat avantajele acoperișurilor de tablă și a sistemelor integrate pe care le produc.

În afara sistemelor lansate mai demult pe piață - Classic, Balkan si Royal - precum și a modelelor de tablă ondulată comercializate, au fost prezentate cele mai noi profile pentru acoperiș, Spanish Roof Granada și Spanish Roof Andalusia, două tipare interesante, în culori ce te trimit cu gândul la vacanță, undeva pe lângă Mediterană.

Cei prezenți au văzut, în direct, modul în care se măsoară un acoperiș pentru ca tabla să fie prinsă optim, felul în care se fixează șuruburile și cum se suprapun plăcile astfel încât să nu existe infiltrații de apă și, astfel, să nu se deterioreze acoperișul.

În afara prezentării, momentul cel mai așteptat a fost tragerea la sorți a câștigătorului marelui premiu al campaniei "Proiectul tau ar vrea sa fie aici", in valoare de 6500 de lei, oferit de Bel Profile si Man Construcții.

În imaginile de la acest articol, vedeți toate modelele de tablă ondulată și acoperișuri Bel Profile comercializate de Man Construcții. Pentru detalii și informații, vă așteptăm la sediul Arad, str. Pădurii, nr. 79.

Galerie foto