Soluții pentru acoperiș de la Bel Profile

29-09-2017

Proiecte noi sau case care necesită renovare. Sisteme de colectare a apei pluviale adaptate în funcție de zonele climatice. Nuanțe diverse și game variate de culori. Indiferent care este proiectul și care sunt necesitățile tale, Bel Profile are o soluție.

Realizate din materiale anticorozive, ușoare și rezistente, având o durată de viață garantată de producător de până la 50 de ani, 100% reciclbile, fără costuri de întreținere, sistemele de acoperiș de la Bel Profile sunt unele dintre cele mai versatile, elegante și moderne astfel de sisteme din piață.

Vă prezentăm câteva detalii. Pentru alte informații, vă așteptăm în showroom-ul Man Construcții din Arad, str. Pădurii, nr. 79.

Bel Profile SEAMTECH este o tablă zincată prevopsită în tehnologie multistrat Superpoliester, cu vopsire pe ambele fețe, pentru rezistență crescută. Grosimea tablei este de 0.6 mm (pentru tablă zinc: 0.5 mm), iar la suprafață este un strat de zinc - 275 gr/m² (prevopsit), respectiv zinc-magneziu - 310 gr/m² (zincat). Are o garanție oferită de producător de 30 de ani și - atenție! - o durată de viață de 100 de ani. Această durată mare de viață este asigurată și de sistemul inovator de prindere. Soluțiile SEAMTECH sunt învelitori etanșe, care nu se prind prin găurire / înșurubare. La fixare, se folosesc cleme de prindere și accesorii speciale care asigură și păstrează etanșeitatea. Bel Profile SEAMTECH poate fi aplicată pe diverse suprafețe, fie că acoperișul este plan sau curbat.

Bel Profile TILETECH este un sistem de profile de tip modular. Realizarea profilelor se face prin presare la rece utilizând echipamente de origine nordică, renumite pentru fiabilitatea lor. Sunt profile rezistente, cu canturi speciale care asigură rigidizarea metalului și o protecție sporită la vânt și intemperii, inclusiv la încărcări masive de zăpadă. Profilele de îmbinare asigură o suprapunere elegantă, discretă, fără pierderi de material.

Bel Profile RAINTECH reprezintă sistemul de colectare a apelor pluviale și sunt proiectate în diverse variante. Profilele sunt realizate din tablă de oţel zincat, prevopsită pe ambele fețe, respectiv din tablă de oțel cu protecție zinc magneziu. Elementele sistemului se montează simplu și rapid, cu minim de unelte de montaj, urmărind pașii prezentați în ghidul de montaj.

Pentru alte informații, vă așteptăm în showroom-ul Man Construcții din Arad, str. Pădurii, nr. 79.

Galerie foto