Parchet laminat de la EGGER pentru spaţii cu trafic intens

13-09-2017

Cafenele, restaurante, hoteluri, birouri, săli de şedinţă, magazine. Indiferent care este spaţiul care trebuie amenajat, noi avem o soluţie pentru acoperirea pardoselei. O puteţi acoperi şi cu gresie sau poţi turna o simpla şapă, dar nimic nu poate înlocui căldura şi senzaţia de "acasă" a lemnului sau a parchetului laminat. 

Parchetul laminat de la EGGER, pe care îl găseşti în magazinele MAN CONSTRUCŢII, vine într-o gamă atât de variată de modele şi culori că este aproape imposibil să nu găseşti ceea ce cauţi. De la tonuri mai calde până la cele mai reci, EGGER vă oferă posibilităţi nenumărate de a personaliza o încăpere. De ce avem atâtea nuanţe? Cald şi rece sunt calităţi de culoare măsurabile. Oamenii de ştiinţă au descoperit o legătură între lungimea de undă a acestor tonuri şi percepţia culorii. Spre exemplu, s-a constat că există tendinţa de a încălzi cu până la 3 grade mai mult o încăpere în care predomină tonuri de albastru spre deosebire de una în care predomină tonuri de roşu.

Dar nu este vorba doar de culori. Atunci când vorbim de un spaţiu cu trafic intens, în general avem în vedere un spaţiu cu funcţiune comercială, deci o afacere, o investiţie. Asta presupune ca parchetul laminat să întrunească nişte condiţii. Iată care sunt cele 10 calităţi ale parchetului laminat de la EGGER:

1. este UŞOR DE ÎNTREŢINUT. Nu doar că este de înaltă calitate, dar este şi foarte uşor de păstrat. Se poate curăţa cu o cârpă umedă sau cu aspiratorul, dar este pretabil şi curăţării cu aburi, graţie unei tehnologii inovative.

2. este GARANTAT DE PRODUCĂTOR. Calitatea este un atu extrem de important al parchetului EGGER, calitate obţinută şi certificată de-a lungul anilor.

3. este RENTABIL. Aproape la niciun alt tip de parchet nu veţi regăsi un raport mai favorabil calitate-preţ. Probabil veţi regăsi alte produse la preţuri mai mici, dar trebuie să ţineţi cont că întreruperea unei activităţi, câteva zile, pentru a înlocui sau repara un parchet de proastă calitate, este mai „scumpă” decât o investiţie corectă la momentul ei.

4. este ROBUST. O podea dintr-o încăpere cu trafic intens trebuie să suporte multe sarcini: scaune trase, mese împinse, poate lădiţe sau alte recipiente de transport din material dur, tocuri etc. Parchetul nostru nu doar că arată bine, dar folia de protecţie de la suprafaţă conferă rezistenţă la abraziune, zgârieturi, umiditate.

5. oferă FLEXIBILITATE. Este uşor de montat, dar şi de demontat, este rezistent la razele UV. Prin sistemul de prindere patentat de EGGER este eliminată necesitatea lipirii de stratul suport. Plăcile de parchet se prind una în alta şi... gata! 

6. este un GARANT AL SĂNĂTĂŢII. Fiind uşor de întreţinut şi de curăţat, nu păstrează urmele de murdărie. Este potrivit pentru persoanele alergice.

7. este REZISTENT LA UMEZEALĂ. Poate fi folosit fără probleme în camere cu umiditate crescută. Parchetul cu proprietăţi AQUA+ oferă astfel de oportunităţi.

8. este MEREU ÎN TENDIŢE. În orice moment aţi amenaja, avem o variantă „la modă”. Asta în ciuda interesului tot mai mare pentru „vintage”!

9. produs în GAMĂ LARGĂ DE MODELE. Dezvoltatorii de colecţii de la EGGER studiază tendinţele şi prefereinţele consumatorilor, astfel că reuşim să vă surprindem mereu! Doriţi ceva anume? Avem!

10. este ECOLOGIC. Chiar dacă am lăsat la urmă acest aspect, nu trebuie să îl neglijăm. Folosim, în producţie, lemn industrial certificat PEFC, lemn rezidual din industria de cherestea şi lianţi ecologici. Este mult mai ecologic decât multe tipuri de parchet şi decât plăcile ceramice.

Am enumerat 10 calităţi ale parchetului laminat de la EGGER. Pentru orice alte detalii şi întrebări, specialiştii noştri sunt pregătiţi. Vă aşteptăm în magazinul MAN CONSTRUCŢII din Arad, str. Pădurii, nr. 69.

Galerie foto