Polistirenul extrudat - izolantul perfect pentru fundatii si pardoseli

10-08-2017

Una dintre cele mai simple și la îndemână modalități de a păstra confortul în casă este termoizolarea ei. Încă de la începutul construcției trebuie avute în vedere anumite locuri unde se pot crea punți termice. Astfel de locuri sunt fundația și pardoseala, zone pretabile pentru acoperirea cu polistiren extrudat.

Polistirenul extrudat de la Austrotherm este folosit datorită calităților sale: este ușor dar dur și rezistent, este slab conducător termic ceea ce îl face un bun izolator în special atunci când temperaturile scad. Nu în ultimul rând, este recunoscută impermeabilizarea polistirenului extrudat în comparație cu alte materiale, ceea ce îl recomandă pentru spațiile cu umezeală ridicată - fundații, socluri și terase inversate.

Este important să începeți o lucrare de construcție folosind materiale de calitate. Noi, ca reprezentanți Austrotherm, vă recomandă folosirea polistirenului extrudat pentru fundații. Aplicarea unei astfel izolații în faza de amenajare a fundației vă poate asigura confortul termic o lungă perioadă, uneori chiar peste 30 de ani, cu pierderi minime și costuri de întrețiere reduse.

Specialiștii noștri sunt gata să vă recomande tot ce este mai potrivit pentru casa dumneavoastră. Vă așteptăm în depozitul nostru din Arad, strada Pădurii, nr. 69.

Galerie foto