Decorari susprinzatoare cu SilkPlaster

19-05-2017

Tapetul lichid Silk Plaster este un finisaj decorativ pentru pereți și tavane, 100% natural, creat din fibre de mătase, minerale decorative și adeziv pe bază de celuloză. Acest finisaj de lux este UNIC datorită posibilității de a-l repara pe suprafețe mici fără a avea diferențe de nuanță. De asemenea, este posibilă decorarea astfel încât să obții imagini compuse, asemenea celor postate de noi.

Aplicarea tencuielii decorative Silk Plaster se face cu o usurintă incredibilă. Este mai simplă decât orice altă finisare. Oricine o poate face fără o pregătire specială. Ai nevoie doar de o gletiera de plastic. Silk Plaster se prezintă sub forma unui amestec uscat de fibre din mătase și minerale decorative peste care se toarnă apă. Tapetul lichid Silk Plaster este ambalat în saci de 1 kg. Cu un sac de 1 kg acoperim între 3 - 4,5 mp.

Silk Plaster se utilizează pentru decorarea interioarelor în locuințe, hoteluri, restaurante, cafenele, saloane de înfrumusețare, săli de conferință, showroom-uri, birouri, etc.

Datorită adezivului deosebit de puternic se poate aplica, practic, pe orice suprafață - cărămidă, BCA, beton, gips-carton, lemn, OSB, metal, sticlă, faianță, MDF, PAL.

MAN CONSTRUCTII. Pentru renovari surprinzatoare!

Te asteptam la depozitul din Arad, str. Padurii, nr. 69. Sau online pe www.isomat-arad.ro

Informatii: 0731008493

#ManConstructii #IsomatArad

Galerie foto