Profilele pentru faţadă îți înfrumusețează casa

20-02-2017

De cele mai multe ori, atunci când se reabilitează o fațadă sau când se construiește o casă nouă, faza finală a finisării este aplicarea de vopsea lavabilă de exterior sau de tencuială decorativă, fără a mai crea – deși nu este foarte complicat și nici scump – elemente de decor. În trecut, aceste forme erau realizate din gips sau ciment și era, într-adevăr, mult mai dificil și mai costisitor de montat pe fațadă.

Acum, însă, profilele din polistiren pentru decorarea faţadelor de la Austrotherm reușesc, prin gama mare de modele, să acopere o paletă întreagă de preferințe. Gama largă de profile este conformată pentru mai multe tipuri de aplicaţii, ancadramente, cornişe, solbancuri, bosaje sau ornamente de faţadă.

Profilele sunt realizate din polistiren - deci foarte uşoare - cu suprafaţa exterioară dintr-un înveliş de adeziv cu nisip cuarţos care permite aplicarea cu succes a vopselelor de faţadă. Pe lângă faptul că lasă proiectanţilor o mare libertate în conceperea şi designul faţadei, profilele sunt uşor de montat atât pe faţade cu termosistem cât şi pe cele fără termosistem, adăugând un plus de izolare în dreptul buiandrugilor sau al centurilor de beton armat.

La rândul său, montajul este simplu, putând fi realizat și de un constructor cu mai puțină experiență practică. Profilele se pot lipi cu mai multe tipuri de adeziv.

Caracteristiti generale:

- rol decorativ pentru faţadă
- izolaţie termică suplimentară
- livrabile în diferite forme
- gata finisate, trebuie doar acoperite cu un strat de vopsea pentru faţade
- se utilizează pentru decorarea construcţiilor noi şi reabilitarea celor vechi
- ambalare: cutie

Fiind o gamă destul de mare, limita folosirii lor este doar imaginația proiectantului, a constructorului sau a beneficiarului.

Pentru o consultață de specialitate, vă așteptăm în showroom: Man Construcții, str. Pădurii, nr. 69, tel. +40 731 008 493

Galerie foto